Pótkiválasztási eljárás a betöltetlen gyakornoki helyekre

Pótkiválasztási lehetőség a Soproni Közgáz duális képzéseire!

Karunk az együttműködő duális képzőhelyekkel pótkiválasztási eljárást hirdet meg az alábbi alapszakokon a 2018/19-es tanévben:

  • Gazdálkodási és menedzsment alapszak
  • Pénzügy és számvitel alapszak
  • Turizmus-vendéglátás alapszak

A pótkiválasztási eljárásra azok jelentkezhetnek, akik a fenti alapszakok valamelyikén nappali tagozatra felvételt nyertek és be is iratkoztak. A duális képzési rendszerbe csak azok kerülhetnek be, akiket partnercégeink közül valamelyik a pótkiválasztási eljárás során kiválasztotta, és a diákkal hallgatói munkaszerződést köt, legkésőbb szeptember 30-ig. A diákokat a partnerszervezet saját kiválasztási eljárása során választja ki!

Pótkiválasztási eljárást hirdető cégekről a későbbiekben fogunk részletes információt adni. Addigis kövessék figyelemmel honlapunkat!

Regisztrációs időszak: 2018. augusztus 28-tól 2018. szeptember 9-ig.

Jelentkezés módja: online regisztrációs űrlap kitöltése a duális képzés honlapján található űrlapok kitöltésével lehet. Regisztráció előtt tájékozódjon a partnerek által megadott információkról!

 

 

További információ:

http://dualis.uni-sopron.hu

http://dualisdiploma.hu/

 

A duális képzés fejlesztése egyetemünkön az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken" című projekt támogatásával valósul meg.

2020

A holnap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné Bertalan Laura kari

duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

Részletes elérhetőségeinket itt találja!