Regisztrációs felület - PÓTKIVÁLASZTÁS

Üdvözöljük a Környezetmérnöki mesterképzési (MSc) szak duális képzésének PÓTKIVÁLASZTÁSI regisztrációs felületén!

A megadott személyes adatokat kizárólag a duális képzéssel összefüggésben használjuk fel. Az e-mailes elérhetőségére kizárólag a képzéssel összefüggő információkat küldünk. A jelentkezők adatai azon vállalatok számára kerülnek megküldésre, melyeket az alábbiakban megjelölnek. Más harmadik személy részére személyes adatokat nem adunk ki!

A személyes adatok használatához való hozzájárulást az alább megadott elérhetőségeken bármikor vissza lehet vonni, vagy szükség esetén az adatok a hozzájáruló által lekérhetőek.

Regisztrációs határidő a 2020 szeptemberben induló képzésre: 2020. szeptember 15., de a a cégek által megadott egyedi határidőket különösen figyelni kell, melyek ettől eltérhetnek (http://kornyezet.emk.uni-sopron.hu/km-msc-dualispartnerek)! Elérhetőség: Dr. Polgár András, polgar.andras@uni-sopron.hu, +36303517658

A regisztrációhoz az alábbi űrlapon pontról pontra adja meg adatait, töltse fel önéletrajzát, adja meg adatfelhasználási nyilatkozatát, majd az űrlap alján a "Küldés" gomb megnyomásával véglegesítse a jelentkezési folyamatot.

NÉV * 

Vezetéknév Keresztnév

LAKCÍM * 

Kérem, ellenőrizze, hogy teljes körűen adta-e meg!

E-MAIL CÍM * 
Kérjük, hogy olyan e-mail címet adjon meg, melyet folyamatosan használ! Ellenőrizze, hogy mindent helyesen adott-e meg!
TELEFONSZÁM  
Kérjük, hogy olyan telefonszámot adjon meg, melyen elérjük Önt! Ellenőrizze, hogy mindent helyesen adott-e meg!
KORÁBBI TANULMÁNYOK * 
Jelenlegi, vagy korábbi gimnáziumi, szakközépiskolai tanulmányainak helye. Szakközépiskolások esetében kérjük megadni a - középiskolai tanulmányok befejezését követő - végzettséget is!
MOTIVÁCIÓ  
Mi a motivációja, amiért a duális képzési formát szeretné választani?
Választható vállalatok * 


Az aktuális képzési ciklusra kiválasztási eljárást kizárólag az E.ON Hungária Zrt. indít el. Az űrlapon keresztül történő jelentkezés tehát e céghez kapcsolódik. Az űrlapon technikai okokból található meg kétszer a vállalat, elegendő az egyik jelölőnégyzetet használni. Köszönjük.
Honnan szerzett információt arról, hogy a környezetmérnöki szakon is van duális képzés?  

ÖNÉLETRAJZ (PDF)
Max. méret 8 MB
Kérjük, hogy pdf formátumban töltse fel önéletrajzát, melyben a szakmához fűződő képességeit is bemutatja. Javasolt forma itt érhető el: http://europass.hu/europass-oneletrajz
EGYÉB KÖZLENDŐ  
Kérjük, hogy megjegyzéseit, esetleges kérdéseit ide írja le!
ADATKEZELÉS

Adatkezelő: Soproni Egyetem

Adatkezelés célja: duális képzésben résztvevők gyakorlati helyének kiválasztása és regisztrációja

Adatkezelésért felelős személy: Soproni Egyetem, EMK, Dr. Polgár András (elérhetőségek: polgar.andras@uni-sopron.hu 99/518-633)

Adatkezeléssel kapcsolatos ügyintézés: a résztvevők adtait a Soproni Egyetem Adatvédelmi Szabályzata szerint kezeljük, töröljük.

Adatvédelmi tisztviselő: Szakály Tamás, szakaly.tamas@uni-sopron.hu, +36-99-518-731.

Az Egyetem Adatvédelmi Szabályzatának letöltése (A VIII. fejezet részletesen tartalmazza az Önt megillető jogokat)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben nem járul hozzá személyes adatainak kezeléséhez, a regisztrációját nem tudjuk figyelembe venni, adatait azonnal töröljük rendszerünkből, ezáltal nem tudjuk az Ön által választott cégeket értesíteni jelentkezéséről!

Adatfelhasználási nyilatkozat * 

Hozzájárulok, hogy a regisztráció során rögzített adataimat az Egyetem és a képzésben részt vevő partnercégek a képzéssel kapcsolatos információk továbbítására, és a kiválasztási eljárás lebonyolításához felhasználják. Kijelentem, hogy a fenti hozzájárulásomat minden befolyástól mentesen, önkéntesen tettem, az Egyetem Adatvédelmi Szabályzata ismeretében.

2020

A holnap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné Bertalan Laura kari

duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

Részletes elérhetőségeinket itt találja!