Heineken hír

Együttműködési megállapodás a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara és a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. között

Együttműködési megállapodás született a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara és a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. között, amelynek célja a felsőfokú duális képzés biztosítása a gazdálkodási és menedzsment alapképzésben.

A megállapodás értelmében az alapképzési szakon 2019. szeptemberétől pótkiválasztási eljárás keretében indul a duális képzés, egy hallgató kezdheti meg hallgatói munkaszerződés keretében tanulmányait.

A gyakorlatorientált képzés a felek által közösen kidolgozott képzési terv szerint zajlik, biztosítva az összhangot az elméleti és gyakorlati képzés között. A duális képzésben részt vevő hallgatók széleskörű ismeretekkel, releváns szakmai gyakorlattal és versenyképes diplomával zárhatják az egyetemet, és léphetnek a munkaerőpiacra.

 A pótkiválasztási eljárásra szeptember 9-től lehet jelentkezni a regisztrációs felületen keresztül.

2020

A honlap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné dr. Bertalan Laura

kari duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Környezetmérnöki szakok:

Dr. Polgár András

kari duális képzési koordinátor

 30/3517-658; polgar.andras@uni-sopron.hu

 Részletes elérhetőségeinket itt találja!