Hallgatói ösztöndíjak

Duális Szakmai Ösztöndíj pályázatok

 

Elérhető az új 2021-es Műszaki Duális Szakmai Ösztöndíj pályázat!

 A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kara az EFOP-3.5.1-16-2017-00012 „Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-magyarországi peremvidéken” című projekt keretében, a projekt céljainak megvalósítása érdekében - tekintettel a HKR 108. §-ra - a pályázatot hirdet.

Az EFOP-3.5.1-16-2017-00012 „Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-magyarországi peremvidéken” című projekt keretében olyan valós vállalati környezeti problémára reagáló projektfeladat kidolgozása, amely a vállalati szakmai mentor és az egyetemi mentor/konzulens iránymutatásainak megfelelően, de önálló munkával készül, és képet ad a hallgató szakmai felkészültségéről, gyakorlati ismereteinek alkalmazási képességéről, a megszerzett szakmai kompetenciákról. A pályázat során maximum három, legjobbnak ítélt projektfeladatot benyújtó és azt előadás során bemutató ösztöndíj formájában egyszeri, egyösszegű díjazásban részesül.

A pályázati felhívás ITT érhető el!

A beadandó elkészítéséhez szükséges sablon LETÖLTÉSE.

Az előadáshoz szükséges sablon LETÖLTÉSE.

FIGYELEM! A pályázati anyagokat a jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel elegendő digitáisan beadni (aláírt adalapok/oldalak esetén szkennelve, vagy jó minőségben befotózott "pdf" formátumban).

Email cím: nemeth.gabor@uni-sopron.hu

 

Gazdasági Duális Szakmai Ösztöndíj - 2020/2021

Pályázati felhívás

 A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara az EFOP-3.5.1-16-2017-00012 „Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-magyarországi peremvidéken” című projekt keretében, a projekt céljainak megvalósítása érdekében - tekintettel a HKR 108. §-ra - a pályázatot hirdet.

Pályázat célja:

Az EFOP-3.5.1-16-2017-00012 „Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-magyarországi peremvidéken” című projekt keretében olyan valós vállalati környezeti problémára reagáló pályamű kidolgozása, amely az előző max. 2 duális félév során, a vállalati szakmai mentor iránymutatásainak megfelelően, de önálló munkával végzett projektfeladatot mutat be, egyúttal képet ad a hallgató szakmai felkészültségéről, gyakorlati ismereteinek alkalmazási képességéről, megszerzett szakmai kompetenciáról. A pályázat keretében maximum három legeredményesebb hallgató ösztöndíj formájában egyszeri, egyösszegű díjazásban részesül.

 

Pályázat benyújtásának határideje: 2021. február 15. 12:00


A pályázati felhívás ITT érhető el!
 
A pályamű (dolgozat) elkészítéséhez szükséges sablon LETÖLTÉSE.
 
Az előadáshoz szükséges sablon LETÖLTÉSE.

 

2020

A honlap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné dr. Bertalan Laura

kari duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Környezetmérnöki szakok:

Dr. Polgár András

kari duális képzési koordinátor

 30/3517-658; polgar.andras@uni-sopron.hu

 Részletes elérhetőségeinket itt találja!