Gazdálkodási és menedzsment alapszak partnerei

Gazdálkodási és menedzsment alapszak partnerei

2018 szeptemberében induló képzés!!!

Regisztráció és felvételi elbeszélgetés előtt feltétlenül tájékozódj!

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

Az Autoliv – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportja – innovatív termékeinek célja csökkenteni a közlekedési balesetek számát és azok következményeit. A vállalat termékei: biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg. A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme, mely az 1990-es alapítása óta területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban is folyamatosan fejlődik.

Fő tevékenység: logisztika, menedzsment, HR, pénzügyi feladatok

További felvételi információk

ÁLLÁSHIRDETÉS DUÁLIS KÉPZÉSRE

 https://www.autoliv.com/

FALCO Zrt., Szombathely

Cégünk 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment, pénzügyi feladatok

További felvételi információk

http://www.falco-woodindustry.com

 

Caramell Premium Resort****Superior, Bükfürdő

Tanulj a széleskörű szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-és konferenciaközpontban, amely a térség egyik kiemelkedő és népszerű szállodája! Számos szervezési, értékesítési és marketing feladattal ismerkedhetsz meg nálunk, és szerezhetsz versenyképes tudást!

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

További felvételi információk

http://www.caramell.hu

 

Hotel Palatinus, Sopron

A Palatinusgroup Sopron egyik legdinamikusabban fejlődővendéglátóipari szolgáltatója. Filozófiánk szerint pihenni és kikapcsolódni vágyó látogatóink számára nem egyszerűen egy ételt vagy egy szobát, hanem teljes körű, a lehető leginkább egyénre szabott szolgáltatás kívánunk nyújtani. Ez számos szervezési, menedzsment és értékesítési feladatot jelent.

Fő tevékenység: szállodaüzemeltetés, értékesítés, marketing

További felvételi információk

ÁLLÁSHIRDETÉS DUÁLIS KÉPZÉSRE

http://www.civitashotel.com

 

Hotel Szieszta, Sopron

Várunk Sopron legnagyobb szállodájában. A szállásadás és vendéglátás mellett számos rendezvénynek, konferenciának adunk otthont. Mindezek számos szervezési, menedzsment, értékesítési és marketing feladatokkal járnak.

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

További felvételi információk

https://hotelszieszta.hu/

 
HUNCARGO Transport Kft., Sopron

Vedd át az irányítást a hazai és nemzetközi logisztikai folyamatok felett! Ha változatosságra és pörgésre vágysz, érdekelnek a legújabb technológiák, csatlakozz fiatalos és dinamikus csapatunkhoz! A Huncargo Transport Kft. közel 30 éve foglalkozik hazai és nemzetközi szállítmányozással, logisztikával. Folyamatos fejlesztésekkel, modern eszközökkel, illetve képzett szakembereinkkel biztosítjuk szolgáltatásaink állandó minőségét.

Fő tevékenység: szállítmányozás, logisztika, szervezési feladatok

További felvételi információk

http://huncargo.hu/hu/

 
KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács

A Kronospan cég 11.000 alkalmazottal, a világon 26 gyárban és 24 országban képviselteti magát. Dinamikus környezetben növekvő családi vállalkozásunk ebben a multinacionális környezetben tevékenykedik, minőségi faipari gyártástechnológiával.

Fő tevékenység: gyártás, logisztika, menedzsment, pénzügyi folyamatok

További felvételi információk

http://www.kronospan-mofa.hu

 
MAM-Hungária Kft., Vaskeresztes

A MAM-Hungária Kft vaskeresztesi telephelyén 1991 óta állítunk elő prémium minőségű babaápolási termékeket. Termékeinkkel mind az öt földrészen, közel 60 országban jelen vagyunk. Piacvezetőnek számítunk gyermek cumi kategóriában: Ausztriában, Franciaországban, Csehországban, a skandináv országokban, Izraelben, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Chilében. Cumisüveg kategóriában pedig Franciaországban, a skandináv országokban és Izraelben. Baba szájápolási termékek területén világelsők vagyunk.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment

DUÁLIS ÁLLÁSHIRDETÉS

További felvételi információk

https://www.mambaby.com/hu/

 
Örökzöld Kertészet, Szombathely, Sopron

Kertészetünk és díszfaiskolánk Szombathelyen indult családi vállalkozásként, ma már több telephelyen, köztük Sopronban is működünk. A lakossági vásárlók mellett nagykereskedelmi partnereket, kertépítőket és viszonteladókat is kiszolgálunk. Jelentkezésed várjuk, ha a családias környezetben szeretnéd megismerni egy dinamikusan fejlődő vállalkozás működését, ahol számos menedzsment, értékesítési, szervezési, marketing és pénzügyi feladat megismerése vár rád.

Fő tevékenység: szervezés, értékesítés, marketing

További felvételi információk

http://orokzold.hu/

  

2020

A holnap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné Bertalan Laura kari

duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

Részletes elérhetőségeinket itt találja!