Gazdasági duális képzéseink

A duális képzés keretében már az egyetemi éveid alatt megkezdheted karriered építését. Már hallgatóként részt vehetsz egy vállalat mindennapi életében és szert tehetsz olyan tapasztalatokra, melyek segítségével sikeresebben indíthatod szakmai pályafutásod. Ezeken túl a vállalattal kötött szerződés értelmében a képzés teljes időtartama alatt hallgatói munkadíjat, vagyis fizetést kapsz. 

Duális képzési partnereinkről, aktuális felvételi információkról itt tájékozódhatsz!

 

 Mely alapképzéseinket választhatod duális képzési formában?

  • Gazdálkodási és menedzsment alapszak 
  • Pénzügy és számvitel alapszak 
  • Turizmus-vendéglátás alapszak

 Duális mesterképzés

Karunk 2019. augusztusában akkreditálta a duális mesterképzést az alábbi szakokon:

  • Pénzügy mesterszak
  • Számvitel mesterszak
  • Vállalkozásfejlesztés mesterszak

 A mesterszakok meghirdetése a vállalati igényektől függően alakul.

Miért Sopron és miért az LKK?

Széles képzési paletta: sokoldalú duális képzési kínálatot nyújtunk, mely igazodik igényeidhez.

Kiváló oktatói csapat: karunk oktatói széleskörű szakmai háttérrel rendelkeznek szakterületükön, nemzetközi tapasztalati tőke segíti munkájukat.

Sokoldalú, hallgató-centrikus képzés: számunkra kulcsfontosságú a hallgatókkal való személyes kapcsolat kialakítása, igényeik feltérképezése és az optimális háttér biztosítása a képzés különböző szakaszaiban.

Sportolási és szabadidős lehetőségek: Sopron városa híres kulturális életéről és hagyományiról, fesztiváljairól és számos sportolási lehetőség is várja a hallgatókat.


A gazdálkodási és menedzsment duális alapképzés gyakorlatorientált képzést biztosít számodra, ahol korszerű közgazdasági, vállalati gazdálkodási, szervezési és vezetési ismereteket szerezhetsz. Alkalmassá válsz kis- és közepes vállalatoknál, vagy akár nagyobb multinacionális cégeknél felmerülő feladatok ellátására. Főbb partnereink a térség meghatározó termelő- és multinacionális vállalatai, ahol az alábbi részterületeken szerezhetsz mélyebb szakmai tudást:

  • logisztika,
  • menedzsment,
  • HR – vállalatirányítás.

 A pénzügy és számvitel duális képzés lehetőséget biztosít, hogy az elméleti ismereteket a gyakorlatban is alkalmazd, a pénzügy és a számvitel szakma kihívásaival megismerkedj, piacképes tudásra tegyél szert, amivel a hazai és nemzetközi munkaerőpiacon is el tudsz majd helyezkedni.


A turizmus–vendéglátás duális alapképzés keretén belül olyan speciális tárgyakat hirdetünk meg, melyek egyaránt megfelelnek a szakma igényeinek, valamint a hazai és nemzetközi trendeknek.

A modulok az 5. félévtől lépnek be a tantervbe, de a duális partnerek révén már az első félévtől kezdve mélyítheted gyakorlati tudásod választott szakterületeden. Vagyis, ha a szállodák világa érdekel, már az első félévben szállodánál képezheted magad. 

A képzés 2020-tól 8 féléves, melyből az utolsó két félév kötelező szakmai gyakorlat, a duális képzésben részt vevő hallgatóknak is.

 

Kedvet kaptál a duális képzéshez? Nézd meg a SOE-LKK duális képzéseit népszerűsítő kisfilmeket!

 

 

2020

A honlap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné dr. Bertalan Laura

kari duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Környezetmérnöki szakok:

Dr. Polgár András

kari duális képzési koordinátor

 30/3517-658; polgar.andras@uni-sopron.hu

 Részletes elérhetőségeinket itt találja!