Felvételi jelentkezés menete

A LEGFONTOSABB FELTÉTEL AZ EGYÉNI MOTIVÁCIÓ!

NORMÁL FELVÉTELI ELJÁRÁS DUÁLIS KÉPZÉSRE
  • Részt kell venned a központi felvételi eljárásban. Jelentkezz keresztfélév (februári kezdés esetén) esetében november 15-ig, illetve normál, szeptemberben kezdődő képzés esetében február 15-ig a műszaki képzések esetében a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar, vagy a gazdasági képzések esetében a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar valamely duális formában is meghirdetett alapszakának (vagy mesterszakának) nappali tagozatára! (www.felvi.hu)

  • Tájékozodj kiválasztási eljárást hirdető partnereinkről (műszaki és gazdasági képzéshez kapcsolódó vállalatainkról) és jelentkezz hozzájuk a megfelelő regisztrációs felület kitöltésével keresztféléves képzés esetében december 1-jéig, míg a szeptemberi kezdéső képzéseink esetében június 1-jéig. A regisztrációs felület végén egy rövid önéletrajzot (gazdasági képzéseknél motivációs levelet) is kérünk becsatolni, így mielőtt kitöltöd a regisztrációt ezt először készítsd el. Ha több alapszakot is megjelöltél a felvételi eljárásban, akkor fontos, hogy valamennyi megjelölt alapszak esetében regisztrálhatsz partnereinkhez. Arra kérünk, hogy szakonként maximum 4 partnercéget jelölj meg! 

  • Részt kell venned a vállalati kiválasztási eljárásban. A vállalatok a hozzájuk jelentkezőket egy rövid interjú, elbeszélgetés erejéig behívják egy előre egyeztetett időpontban. 

  • Még a sorrend-módosítás határideje előtt megtudod, hogy a vállalat kiválasztott-e téged. Ennek megfelelően módosíthatod felvételi rangsorod a Felvi-n.

  • Sikeres felvételi és sikeres vállalati kiválasztás esetében be kell iratkoznod az egyetemre, és szeptemberben megkötheted hallgatói munkaszerződésed az adott vállalattal. Ezzel el is indul a saját, szinte egyénre szabott DUÁLIS KÉPZÉSED!

 

NE FELEDD! Ha vállalati kiválasztás sikertelen, de a központi felvételed (www.felvi.hu) sikeres volt, tehát a megfelelő pontszámot elérted, akkor is részt tudsz venni a "hagyományos" alapképzésben!


2020

A honlap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné dr. Bertalan Laura

kari duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Környezetmérnöki szakok:

Dr. Polgár András

kari duális képzési koordinátor

 30/3517-658; polgar.andras@uni-sopron.hu

 Részletes elérhetőségeinket itt találja!