Csatlakozás módja


Első lépésként keretmegállapodást kell kötni az egyetemmel, melyben a vállalat elkötelezi magát arra, hogy részt vesz a duális képzésben, biztosítja az elméleti ismeretekhez igazodó gyakorlati képzést. Ez a dokumentum kiterjed valamennyi az egyetem illetve a vállalat kötelezettségére.

Kérjük, amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni a duális képzésbe való bekapcsolódás részleteiről, lépjen kapcsolatba velünk, vagy regisztráljon oldalunkon, hogy felkereshessük Önt.

Az előzetes regisztráció kitöltése még nem jelent kötelezettségvállalást. 

A megállapodást lehetőség van határozott, vagy határozatlan időtartamra megkötni.

  • Határozott idejű megállapodás esetén minden évben új megállapodást kötün az adott 3,5 éves duális képzésre vonatkozóan.
  • Határozatlan időtartamú megállapodás esetén a következő években nem kell újra megállapodást kötni, csupán jelezni kell nekünk, hogy részt kívánnak-e venni a soron következő kiválasztási eljárásban és az ahhoz kötődő duális képzésben. A határozatlan idejű megállapodás sem kötelezi a céget arra, hogy minden évben újabb diákot fogadjon.

A duális képzés feltétele az egyetemi képzéssel összefüggő vállalati tanterv készítése. A tanterv előkészítését mi elvégezzük, majd közösen Önökkel meghatározzuk azon kompetenciákat melyek ahhoz szükségesek, hogy a duális képzés során hallgatóink megfelelő módon és mértekben tudjanak fejlődni, megfelelő képességekkel rendelkezzenek a végzést követően. Ennek elkészítését a megállapodás megkötésével egyidőben – miután visszajelzést kapunk Önöktől, hogy a képzésben részt kívánnak venni - kezdjük el.

2020

A honlap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné dr. Bertalan Laura

kari duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Környezetmérnöki szakok:

Dr. Polgár András

kari duális képzési koordinátor

 30/3517-658; polgar.andras@uni-sopron.hu

 Részletes elérhetőségeinket itt találja!