Csatlakozás módja

Keretmegállapodást kell kötni az egyetemmel. Ezt majd mi küldjük el Önöknek amennyiben jelzik, illetve regisztrálnak honlapunkon - kell kötni az egyetemmel, melyben elkötelezik magukat arra, hogy részt vesznek a duális képzésben. Kitöltést követően - előzetesen digitálisan - a szak koordinátorának e-mail címre kell elküldeni, melyet mi áttekintünk. Ez követően 4 eredeti, aláírt példányt levélben is meg kell majd küldeni részünkre. Az előzetes regisztráció kitöltése még nem jelenti azt, hogy bármelyik fél részéről kötelező lenne ezt követően a megállapodást aláírni (ez csak a kapcsolatfelvételi lehetőséghez és a megállapodás tervezetének áttekintéséhez szükséges).

A megállapodást lehetőség van határozott, vagy határozatlan időtartamra megkötni.

  • Határozott idejű megállapodás esetén minden évben újra kell kötnünk a megállapodásokat az adott 3,5 éves duális képzésre vonatkozóan abban az esteben, ha nem sikerül adott évben betölteni az Önök által kínált helyeket, és következő évben(években) is részt vennének a képzésben.
  • Ha határozatlan időtartamot jelölnek meg, akkor a következő években nem kell újra megállapodást kötni, csupán jelezni kell nekünk, hogy részt kívánnak-e venni a soron következő kiválasztási eljárásban és az ahhoz kötődő duális képzésben. A megállapodásban is benne található lesz, hogy semmilyen következménye nincs, hogy ha a cégük nem kíván egy soron következő eljárásban részt venni. Egyetemünknek szintén előnyösebb a határozatlan időtartam, de természetesen Önök dönthetik le, hogy melyik megoldást szeretnék választani.

Az egyetemmel közősen, a képzéssel összefüggő tanterv készítése. A tanterv előkészítését mi végezzük, majd közösen Önökkel meghatározzuk azon kompetenciákat melyek ahhoz szükségesek, hogy a duális képzés során hallgatóink megfelelő módon és mértekben tudjanak fejlődni, megfelelő képességekkel rendelkezzenek a végzést követően. Ennek elkészítését a megállapodás megkötésével egyidőben – miután visszajelzést kapunk Önöktől, hogy a képzésben részt kívánnak venni - kezdjük el.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné Bertalan Laura kari

duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

Részletes elérhetőségeinket itt találja!