Asszertív kommunikációs tréning duális hallgatóknak

10 órás tréning a duális képzésben részt vevő hallgatóinknak

A duális képzésben részt vevő hallgatóink 2019. május 10-én asszertív kommunikációs technikákat bemutató tréningen vettek részt. A hallgatók számára hasznos tréning során olyan gyakorlati ismeretekkel gazdagodhattak, amelyeket a szakmai gyakorlóhelyükön, napi munkavégzésük során a hamarosan induló intenzív vállalati szakaszban reményeink szerint nagy haszonnal kamatoztatni is tudnak.

A képzés első fele személyiségfejlesztéssel, önismereti és önértékelési blokkal indult. A legnagyobb hangsúlyt a win-win jellegű érdekérvényesítési technikákra és a konfliktuskezelés hatékony és eredményes módszereire helyezte Tóth Szilvia, business coach, tréner.

 

A vállalati szakasz ebben a félévben május 13-án kezdődik, és egészen augusztus végéig tart. A duális hallgatóknak a vizsgaidőszakban a vizsgákat a napi munka mellett kell teljesíteni, majd azt követeően még intenzívebb gyakorlati képzésben vesznek részt. Ebben az időszakban a hallgatók jellemzően önállóan végzendő projektfeladaton is dolgoznak a vállalati mentor irányítása mellett. Az önálló munka mellett csapatmunkában is részt vesznek, konkrét vállalati feladatokba kapcsolódnak be, amelyek révén elmélyítik az egyetemi padban tanult ismereteket, fejlesztik egyéni személyes készségeiket és szaktudásukat. Reméljük, a szakmai képzés támogatja őket a munkavégzésben.

 

A képzés a „Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-magyarországi peremvidéken” című, EFOP-3.5.1-16-2017-00012 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.


2020

A holnap létrehozása az „EFOP-3.5.1-16-2017-00012 Felsőfokú duális képzések fejlesztése a Nyugat-Magyarországi peremvidéken” című projekt támogatásával valósult meg.

Főbb elérhetőségeink

Műszaki szakok:

Dr. Németh Gábor

egyetemi duális képzések felelőse

30/363-14-04; nemeth.gabor@uni-sopron.hu

Gazdasági szakok:

Bazsóné Bertalan Laura kari

duális képzési koordinátor

30/6789-179; lkk-dualis@uni-sopron.hu

Részletes elérhetőségeinket itt találja!